גילתם שנכתבה עליכם כתבה שלילית באתר כאן-ערוץ 11? אין להזניח את המצב שיכול להידרדר תוך זמן קצר לכתבות שליליות נוספות ואזכורים שליליים נוספים מאתרי האינטרנט, כל אלו ועוד יהפכו את המוניטין שלכם לשלילי המחייב טיפול.
בבעלות תאגיד השידור הציבורי: כשמופיעה כתבה שלילית באתר כאן
במידה ומופיעה עליכם כתבה שלילית באתר כאן (ערוץ 11, תאגיד השידור הישראלי) אתם עלולים לספוג מכה למוניטין באינטרנט, כבר מהכתבה הראשונה.
כתבה שלילית באתר ערוץ 11 יכולה לפגוע בכל עסק או גורם שמופיע בכתבה, הכתבה יכולה לעסוק בפרשיה שנחשפה, חשד שנחקר, ביקורת שלילית ומידע שלילי רב נוסף שיכול לפגוע בחברות ועסקים בכל ענפי המשק הישראלי, אנשי ציבור, ידוענים, אנשי עסקים וגורמים רבים נוספים שהמוניטין שלהם באינטרנט יכול להפוך לשלילי.
בנוסף לכתבה באתר התאגיד הציבורי, אתרי חדשות ותוכן גדולים נוספים יכולים ללמוד על המקרה שלכם מאתר כאן 11 ולכתוב עליכם כתבות שליליות נוספות באותו נושא או בנושאים חדשים נוספים.
כתבה בכאן יכולה להיות ספתח למוניטין שלילי או הקש ששבר את גב הגמל, מוניטין שלילי נוצר כתוצאה מתוצאות חיפוש שליליות בגוגל, תדמית שלילית יכולה להיווצר מכתבה שלילית אחת או מספר כתבות שליליות, פסק דין על שם של חברה או עסק, ביקורות שליליות מלקוחות ומתחרים המופיעים בגוגל ואתרי הביקורות הנוספים, תמונות וסרטונים שליליים שעולים בגוגל ואזכורים שליליים נוספים שיוצרים מוניטין שלילי שפוגע בהכנסות ובתמיכה ובמקרי קצה פוגע בקריירה ומפעל חיים.
מוניטין שלילי לא מזניחים ויש לטפל בהקדם האפשרי באמצעות ניהול מוניטין, הדחקת האזכורים השליליים ויצירת מוניטין חיובי ומותאם לצרכים עסקיים, ציבוריים או אישיים.
כוחו של אתר כאן 11
לאתר כאן תנועת משתמשים גדולה הנובעת מסיבות רבות מלבד התוכן הכתוב, אתר ערוץ 11 מספק שידורים חיים, תכני רדיו וקטעים מתוכניות טלוויזיה של הערוץ – כל אלו מובילים לכניסות מרובות והופכות את האתר לגדול ואמין מבחינת גוגל, משמעות הדבר שמספר דקות אחרי פרסום הכתבה באתר מנוע החיפוש של גוגל יסרוק את דף האינטרנט שבו מופיעה הכתבה וכל מי שירשום את שמכם ייחשף לכתבה השלילית במיקום גבוה בגוגל ויחד עם מידע שלילי נוסף מהאתרים השונים.
להבדיל מאתרי האינטרנט הגדולים בישראל, אתר כאן 11 מגובה בתקציב המגיע מהמדינה, ליתר דיוק תקציב הפעילות הכולל של "כאן" לשנת 2020 עמד על 776 מיליון שקל.
אתר ערוץ 11 אינו לבד וכידוע לכל עסק או אדם בישראל, האתר מגיע מתוקף פעילות ערוץ הטלוויזיה 11 של התאגיד ותחנת הרדיו כאן ב' (לשעבר רשת ב'), משמעות הדבר היא שילוב אמצעי פרסום שליליים שיכולים להעצים באופן משמעותי את הנזק לטווח הקצר והארוך בקרב חשיפה באתר כאן ולדפי הרשתות החברתיות בבעלות התאגיד, להיגרר לכתבה מצולמת בנוסף לכתובה (בכך גם להופיע כסרטון שלילי עליכם ביוטיוב), דיווח או עיסוק על הפרשה שלכם ברדיו ולגרום לנזק תדמיתי משמעותי רק מתאגיד תקשורתי אחד.
נתוני האתר מראים כי מדובר באתר חזק מאוד בגוגל עם מעל 7.74 אלף דומיינים שמקשרים אליו, מעל מיליון גולשים בחודש באתר ועל 189 אלף מילות מפתח שונות שמדורגות תחת האתר.
איך אפשר למחוק כתבה מאתר כאן – ערוץ 11?
אם אתם מעוניינים להסיר כתבה מאתר כאן 11, כדאי שיהיו ברשותכם הוכחות ברורות שמוכיחות שמדובר בטעות.
במרבית המקרים לא מומלץ לפנות לאתר גדול בבקשה להסרה ובהכרח לא לאתר לתאגיד ציבורי גדול עם ערוץ טלוויזיה ותחנת רדיו, מלבד סירוב או התעלמות קיימת גם האפשרות לחשדנות נוספת בעקבת פנייתכם וסיכון בחיפוש מידע נוסף עליכם שיגרום לכתבות שליליות נוספות.
במידה ואתם בטוחים שפורסם עליכם מידע שגוי ובידכם הוכחות שמראות שמדובר בדיבה, תוכלו לפנות לאתר כאן דרך יצירת קשר בטופס הדיגיטלי בתחתית האתר "צור קשר" ובחירה בטופס דיגיטלי, בנוסף ניתן לפנות בטופס דיגיטלי נוסף הפונה ל"ממונה על קבילות הציבור", כמו כן ניתן לשלוח במקביל דוא"ל עם פנייה למערך הדוברות של כאן בדוא"ל: dover@kan.org.il
איך להתמודד עם מוניטין שלילי באינטרנט? חברת "ניהול מוניטין"
אם אתם מתמודדים עם מוניטין שלילי באינטרנט כתוצאה מכתבה שלילית מאתר גדול או מאתרים נוספים אחרים, אין מה להמתין שהבעיה תיפתר מעצמה או כתבות ימחקו או ייעלמו.
כדי להתמודד עם מוניטין שלילי חברת "ניהול מוניטין" מספקת עבור חברות, אנשי ציבור וגורמים רבים נוספים מעטפת שיווקית הכוללת בין היתר גם טיפול במוניטין שלילי.
מומחה לניהול מוניטין וצוות דיגיטלי מיומן יפעלו על-מנת להפוך את המוניטין שלכם לחיובי, באמצעות דחיקת התוצאות הלא רצויות אל העמודים האחוריים והתאמת תכנים חיוביים חדשים.
אתר כאן 11 בבעלות תאגיד השידור הציבורי במימון המדינה, עם ערוץ 11 ותחנת רדיו כאן ב', תנועת המשתמשים באתר גבוהה והכוח התקשורתי והדיגיטלי חזק.
כתבה שלילי באתר כאן 11 יכולה להופיע במקומות נוספים הקשורים לתאגיד וכן באתרים גדולים נוספים המסתמכים על הכתבה שפורסמה בכאן 11, הנזק לטווח הקרוב במסגרת החשיפה הראשונית ונזק לטווח הארוך בתוצאות החיפוש של גוגל הם משמעותיים.
מוניטין שלילי באינטרנט נוצר מתוצאות חיפוש שליליות בגוגל וכן גם ברשתות החברתיות, מלבד כתבות שליליות יכולות להופיע גם ביקורות שליליות, פסק דין, סרטונים לא מחמיאים ועוד.
כדי לטפל במוניטין שלילי משתמשים בשירותי ניהול מוניטין, מטרת העל היא לדחוק תוצאות שליליות ולקדם תוצאות חיוביות מותאמות חדשות.